Sherida van Bruggen gaat Sparta Nijkerk na ruim 2,5 jaar verlaten voor de functie van bondscoach O16 en assistent-trainer van de O19 meiden bij de KNVB. Sherida zal fulltime in dienst treden bij de KNVB waardoor de combinatie met de functie van trainer/coach O17-1 bij Sparta Nijkerk niet meer mogelijk is. Sparta Nijkerk: ‘Wij hebben Sherida leren kennen als een zeer fijn persoon om mee samen te werken en heeft zich altijd maximaal ingezet binnen onze vereniging. En we zijn er dan ook erg trots op dat Sherida zich bij Sparta Nijkerk verder heeft kunnen ontwikkelen als trainer/coach en deze mooie stap gaat maken bij de KNVB.’ Reactie Sherida op haar overstap: ‘Ik ben blij dat ik de afgelopen seizoenen trainer/coach ben geweest bij deze mooie vereniging. Ik vind het jammer om midden in het seizoen te stoppen. Het was namelijk mooi geweest om te zien waar de ontwikkeling van dit team toe had geleid in de tweede seizoenshelft. Ik kijk terug op een leerzame en hele leuke tijd, waarbij ik dankbaar ben voor de kansen die ik heb gekregen. Uiteraard wil ik iedereen, in het bijzonder het team en de staf van de J017-1, bedanken voor de prettige samenwerking en wens ik een ieder heel veel succes de tweede seizoenshelft en in de toekomst.’ Foto Sparta Nijkerk