Donderdag 26 januari werd het 25 jarig jubileum van SeniorWeb gevierd in de Kruiskerk. Rond 15.00 uur opende voorzitter Hans Van Leeuwen de bijeenkomst en verwelkomde ruim 80 senioren en genodigden die hier aanwezig waren om dit lustrum te vieren.

In zijn toespraak kwam hij nog even terug op het ontstaan in 1998 van SeniorWeb en wie daarbij betrokken waren. Mevrouw Bep Schut was één van de 3 oprichters en nog altijd actief in de PR commissie. 25 jaar lid en nog zo betrokken verdiend een dankwoord en een mooi boeket bloemen. Ook werd dhr. Andre Vingerhoed bedankt voor zijn tomeloze inzet (14 jaar) als coördinator en deskundige op het digitale gebied. SeniorWeb. Elke Dinsdag en 3 donderdagmiddagen van 13.30 en 15.00u is er het digitale spreekuur waar u met al uw vragen op gebied van het digitale netwerk terecht kan.

Henk van Essen één van de docenten van het eerste uur gaf nog een uiteenzetting over alle veranderingen op het gebied van de digitale snelweg. Namens Gemeente Nijkerk was wethouder Audrey Rohen aanwezig en feliciteerde De voorzitter met dit jubileum. Het is zo belangrijk dat in deze tijd van digitalisering onze senioren geholpen kunnen worden en met hun vragen bij SeniorWeb terecht kunnen. Ga zo door en op naar het volgende jubileum. Het cadeau voor dit jubileum krijgen jullie nog.

Er waren nog felicitaties van de Bibliotheek o.a. directeur Laura Koppenburg, Mirjam van Leeuwen team coördinator en Janneke Vijfwinkel coördinator basisvaardigheden en digitaal huis. Namens Sigma- Nijkerk dhr. Hogeveen. Deze instellingen zijn allemaal nauw betrokken bij SeniorWeb. Na het officiële gedeelte was er een een optreden van het Shanty Koor Amersfoort. Gezelligheid alom. Een hapje en een drankje ontbrak het niet aan. De sfeer was gezellig en iedereen heeft genoten.

Bron en Foto’s: Harry Koelewijn