Sparta Nijkerk VR1 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met de 18 jarige Romée Mollema. Romée heeft in de jeugd gespeelt in jongensteams en speelt nu al 2 seizoenen in Nunspeet VR1.

Nu is ze toe aan een volgende stap in haar carrière en heeft ze Sparta Nijkerk benaderd over de  mogelijkheden. Na een goed gesprek en een proeftraining met VR1 was iedereen er al snel van overtuigd dat dit een goede match zou zijn.

“De goed geregelde randvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden zijn voor mij doorslaggevend geweest in de keuze voor Sparta Nijkerk” aldus Romée.  “Er wordt gewerkt volgens een duidelijke visie en de ambities komen overeen met mijn eigen ambities om de top te bereiken”.

Hoofd Opleiding Meiden & Vrouwen Mirsad Abdulovic is enorm trots dat grote talenten zoals Romée voor Sparta Nijkerk kiezen. “Romeé had meerdere opties maar het is goed om te merken dat onze lange termijn visie aanslaat bij steeds meer mensen en speelsters Sparta Nijkerk zien als een fijne en warme club waar ze zich enorm goed kunnen ontwikkelen”.

Inmiddels heeft van de huidige selectie een groot deel van de speelsters kenbaar gemaakt ook volgend seizoen graag deel uit te willen maken van de selectie VR1. Voor Sparta Nijkerk belangrijk voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van het team.

Geïnteresseerde speelsters zijn van harte uitgenodigd voor de open trainingen voor de vrouwenselectie op 3 en 10 mei. Aanmelden kan door een appje te sturen naar 06-28864867 of via mail damesvoetbal@vvspartanijkerk.nl ook als je niet kan op 3 of 10 mei zijn er mogelijkheden.