Zaterdag speelt NSC in Volendam tegen RKAV Volendam Volendam is goed aan de competitie begonnen met een 1-4 overwinning op Urk. Volgens de site van Urk wat geflatteerd, maar daar maalt geen Volendammer om. Ze gingen goed met de kansen om. Vorig seizoen hebben ze op een haar na de promotie gemist door in de finale van Sparta Nijkerk te verliezen.

Dit seizoen gaan ze weer een nieuwe gooi doen om te promoveren. NSC is goed gestart na de rentree in de hoofdklasse door met 3-0 De Dijk te verslaan. Bij vlagen speelden de Nijkerkers goed technisch voetbal alleen ontbrak het aan het scoren in de eerste helft waardoor De Dijk lang in de wedstrijd bleef. In de tweede helft scoorde NSC wel. Zaterdag tegen Volendam zal een lastige pot worden en zullen ze goed voor de dag moeten komen. Maar zoals eerder gezegd, als we ons spel kunnen spelen kunnen we het iedere tegenstander lastig maken. Om 14.30 is de aftrap in Volendam.