Op 30 maart 2023 geeft het Christelijk Streekmannenkoor “Noord-West Veluwe” Nijkerk met veel leden uit Bunschoten, haar Passie- & Paasconcert in de Immanuëlkerk, Plevier 2 te Bunschoten. Gelukkig mocht het koor na de Corona-periode weer veel succesvolle concerten organiseren. Heel blij zijn we dat we dit jaar ook weer het Passie -& Paasconcert kunnen geven in Bunschoten.

Dirigent Martin Mans heeft voor deze avond, die om 20.00 uur begint, een nieuw, prachtig en sfeervol programma samengesteld. Als begeleiding voor dit concert heeft het mannenkoor weer bekende solisten aangetrokken: Annelies Schep(sopraan), Noortje Middelkoop (panfluit), Martin Zonnenberg orgel),Jan Lenselink vleugel)en Pascal van de Velde (trompet). De koorsolisten Spakenburger Peter Estié, Geert Westerhof ,Piet den Breems én het ensemble van het koor laten eveneens weer van zich horen.

Kaarten in voorverkoop
Kaarten voor dit unieke concert zijn in de voorverkoop à € 15,00 verkrijgbaar in Bunschoten bij: LUV Spakenburg De Ziel 21. In Nijkerk bij: Boekhandel Den Hertog Frieswijkstraat 6; bij de leden van het koor, via de website www.streekmannenkoor.nl. en bij de kerk voor aanvang van het concert.