11 april 2019 geeft het Christelijk Streekmannenkoor “Noord-West Veluwe” Nijkerk met veel leden uit Bunschoten, voor het achtste achtereenvolgende jaar haar Passie- & Paasconcert in de Immanuelkerk, Plevier 2 te Bunschoten. Na de successen van vorige jaren heeft dirigent Martin Mans voor deze avond, die om 20.00 uur begint, een nieuw, prachtig en sfeervol programma samengesteld.

Als begeleiding voor dit concert heeft het mannenkoor weer bekende solisten aangetrokken: Jacqueline Meijer, sopraan; Carina Bossenbroek, panfluit; Jan Lenselink, vleugel en Martin Zonnenberg orgel. Bijzonder is het optreden van onze koorsolisten Peter Estié, Kees Teeuwissen en Geert Westerhof. Het ensemble van het koor laat eveneens weer van zich horen.

Kaarten in voorverkoop
Kaarten voor dit unieke concert zijn in de voorverkoop à € 14,00 verkrijgbaar in Bunschoten bij: LUV Spakenburg De Ziel 21. In Nijkerk bij: Boekhandel Den Hertog Frieswijkstraat 6; bij de leden van het koor en via de website www.streekmannenkoor.nl. Aan de kerkzaal, voor aanvang van het concert, kosten de kaarten € 15,00.

Foto Jan Heuveling GZN