Aanstaande zaterdagmiddag 16 maart houdt Tennis- en Padelvereniging NTC een open huis. Iedereen is welkom om het prachtige park aan de Bloemendaalseweg te bezoeken, en deel te nemen aan de diverse tennis- en padelclinics die gegeven worden door de tennisschool en Padelkings.

NTC is een unieke vereniging omdat er niet alleen acht tennisbanen op het park zijn (twee gravelbanen, vier redcourtbanen en twee binnenbanen), maar ook twee padelbanen. Padel is de snelst groeiende sport van Europa, en een mix van tennis, squash en beachbal. Het is een zeer dynamische sport, omdat de wanden van de kooi gebruikt mogen worden. Je hoeft geen ervaring te hebben om het eens uit te komen proberen, voor materialen en speluitleg wordt gezorgd. adv

Het open huis is van 14.00 tot 18.00 uur. Uiteraard worden er lekkere hapjes geserveerd, is er gezellige muziek, zijn er leuke activiteiten voor de kinderen, én er is een outlet voor de verkoop van padelrackets en accessoires. Alle reden dus om eens een kijkje te komen nemen bij het tennispark van NTC!