De banieren van Hartje Hoevelaken zijn woensdagmorgen 8 december in de boenwas gezet. Daarmee kan nog meer de passie worden ontdekt voor kwaliteit in Hoevelaken. Hartje Hoevelaken is momenteel bezig met de Najaarsactie. De Najaarsactie: in Hoevelaken al jaren een begrip. Maar hoe werkt het? Dat is heel eenvoudig: iedere bezoeker van winkelcentrum Hartje Hoevelaken ontvangt een spaarkaart waar hij stempels op kan verzamelen. Bij iedere vijf euro die de bezoeker uitgeeft in één van de deelnemende winkels, krijgt de bezoeker een stempel. Bij twintig stempels kun je de kaart inleveren en maak je kans op mooie prijzen. Deelnemende winkels zijn te herkennen aan de poster op een winkelruit.

De Najaarsactie is een mooie stimulans voor inwoners van Hoevelaken om lokaal te blijven kopenKOOP LOKAAL Nicolette van Duo Duo Fashion organiseert de actie al tien jaar. Ze onderstreept het belang van lokaal kopen in deze tijd: ,,De Najaarsactie is een mooie stimulans voor inwoners van Hoevelaken om lokaal te blijven kopen. Dat is juist nu ontzettend belangrijk. Mensen kopen steeds meer online, maar wees loyaal en koop lokaal! Samen zorgen we ervoor dat we in Hartje Hoevelaken een mooi aanbod van winkels blijven houden. En zeg nou zelf, persoonlijk advies is toch veel leuker dan van een schermpje kopen?”

Meedoen aan de actie kan je mooie prijzen opleveren, want met ruim 700 cadeaus, heb je (bijna) altijd prijs. De cadeaus worden allemaal gesponsord door lokale winkeliers. Van een halve liter verse jus d’orange van Jumbo en een Kerstbrood bij Bakkerij Toebast, tot een verspakket voor erwtensoep van Albert Heijn en een ambachtelijke rookworst van Slagerij Steltenpool; de prijzen zijn ook allemaal lokaal op te halen. De hoofdprijs wordt tijdens de trekking van 18 december bekend gemaakt. Na de helikoptervlucht die twee jaar geleden gewonnen kon worden, heeft Hartje Hoevelaken een nieuwe hoofdprijs gevonden.

Nicolette: ,,De hoofdprijs is dit jaar een heerlijk wellness weekend voor twee personen. Na opnieuw zo’n gek jaar, gunnen we de mensen lekker wat ontspanning.”

Op zaterdag 11 december en zaterdag 18 december wordt uit alle ingeleverde kaarten een aantal winnaars getrokken. Volle kaarten kunnen tot één dag voor de trekking worden ingeleverd bij Keurslagerij Steltenpool, Jumbo, Albert Heijn en Duo Duo Fashion.

Foto Kees van den Heuvel