Reikhalzend werd uitgekeken naar de derby tussen sc Hoevelaken en Terschuurse Boys. Niet alleen door beide verenigingen en hun supporters, maar ook in huize Van de Pol. De broers Roan en Dani zouden immers binnen de lijnen hun eigen strijd kunnen uitvechten.

De 18-jarige Dani droomde als keeper van Terschuurse Boys van mooie reddingen, terwijl zijn 19-jarige broer Roan graag de beslissende wilde binnenschieten. De realiteit was zaterdag duidelijk anders. Dani stond onder de lat bij de Boys, omdat de eerste keeper Gerben Hilgers geblesseerd was, maar zag zijn ploeg met 4-0 verliezen. Roan begon vanaf de Hoevelakense bank, viel wel in, maar scoorde niet.

,,Ik had me wel een andere wedstrijd voorgesteld,” kijkt Dani terug. ,,We begonnen nog wel redelijk, maar hadden veel moeite met de druk die Hoevelaken op ons legde. We kwamen nooit echt lekker in de duels en de nederlaag was op basis van het spel terecht, al vind ik 4-0 wel erg zwaar. Als keeper is dat toch wel extra vervelend, zo’n stevige nederlaag, én zeker in de derby.”

Lees de rest van het artikel op Stadnijkerk.nl
Foto: Kees van den Heuvel