In opdracht van de gemeente Nijkerk, start NTP Infra maandag 21 oktober 2019 met onderhoudswerkzaamheden aan de Veenwal en de Oosterveenstraat in Hoevelaken. De oude asfaltlaag wordt verwijderd en plaatselijk worden asfaltreparaties uitgevoerd. Daarna wordt er een nieuwe asfaltdeklaag aangebracht. Na de asfaltwerkzaamheden wordt er bermbeton aangebracht en worden aangrenzende verhardingen (inritten) aansluitend gemaakt op de nieuwe asfaltdeklaag. Uiterlijk 22 november zullen de werkzaamheden gereed zijn.

Tijdens deze werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanwonenden blijven zoveel mogelijk bereikbaar.

Wij realiseren ons dat de werkzaamheden tot overlast leiden, helaas is dit niet altijd te voorkomen. Slechte weersomstandigheden kunnen wijzigingen geven in de planning. Hiervoor vragen wij u begrip en wij zullen trachten de overlast tot een minimum te beperken. zo meldt de Gemeente op haar website.

Vragen
Hebt u vragen over het project betreffende planning en/of bereikbaarheid, dan kunt u contact opnemen met Arjan van Scherpenzeel via mail; a.vanscherpenzeel@ntp.nl of telefoonnummer (06) 10 702 406.

Hieronder ziet u een overzicht met data en tijden van de werkzaamheden.