Aannemersbedrijf J. van de Brom BV uit Nijkerkerveen is gestart met de onderhoudswerkzaamheden aan de voetpaden en het groen op de begraafplaats in Nijkerkerveen. Deze werkzaamheden voert het aannemersbedrijf met respect en zorgvuldigheid uit.

De aannemer is  gestart met het opruimen en aanpassen van een aantal beplantingsvakken. Vervolgens zullen de slechte asfaltpaden, op een  gedeelte van de begraafplaats, vervangen worden door een nieuwe betonverharding of door gebakken straatstenen. Aansluitend zal er nieuwe aanplant van bomen en heesters plaatsvinden in de nieuwe gevormde beplantingsvakken.

Begrip voor overlast

De werkzaamheden gaan gepaard met enige overlast, hiervoor vragen wij uw begrip. De begraafplaats blijft tijdens de werkzaamheden vrij toegankelijk om een bezoek te brengen. We attenderen er wel op dat op sommige momenten, een bezoek aan een graf van een geliefde niet mogelijk zal zijn, maar dit is dan van korte duur. Heeft u vragen hebben over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de gemeente Nijkerk  op telefoonnummer 14 033 of per email gemeente@nijkerk.eu.

Foto: Kees van den Heuvel