Mensen die serieus af willen vallen, kunnen zich aanmelden voor de motivatieavond in de TomFit studio op woensdag 5 februari om 20.00 uur. In samenwerking voedingsdeskundige Marieke Timmers en de Nijkerkse fysiotherapeuten lanceert Tom Wallet het specifieke programma om verantwoord af te vallen en fitter te worden.

,,Volgens ons is bewegen goed voor iedereen en zeker ook voor mensen die serieus af moeten vallen,” stelt Wallet. ,,Door persoonlijke begeleiding en besloten trainingen met maximaal zes medekandidaten willen we de drempel zo laag mogelijk maken. Iedere kandidaat krijgt een afgestemd trainingsplan, een voedingsplan en voedingsadvies van Marieke Timmers, een voedingsdeskundige van ‘Blijf gezond’.”

Het programma is opgesteld voor personen met een BMI boven de 30 en/of personen die minimaal 25 kg willen afvallen. Een te hoog gewicht en/of Obese kan er toe leiden dat mensen snel buiten adem zijn, een hoge bloeddruk hebben, niet lekker in hun vel zitten, geen energie hebben en/of een te hoog cholesterol hebben.

,,Met de samenwerkende begeleiding willen we de kandidaten naast het afvallen onder andere helpen om fitter, energieker en (conditioneel) sterker te worden. Met nazorg, want we laten de kandidaten niet aan hun lot over als het programma is afgerond. Maar ik nodig geïnteresseerde mensen graag uit voor de motivatieavond, waar we alles zullen toelichten, waardoor mensen zeker enthousiast raken.”

Als je de motivatieavond wil meemaken, kan je een mail met je motivatie sturen naar info@tomfit.nl Het aantal uiteindelijke deelnemers aan het programma, wat veelal (gedeeltelijk) wordt vergoed via een aanvullende zorgverzekering, is maximaal zes.

Tijd en plaats:
Woensdag 5 februari 2020 om 20.00 uur in de TomFit studio aan de Ohmstraat
10M te Nijkerk.