NSC Nijkerk heeft haar derde opeenvolgende verliespartij op zak. Op eigen veld werd met 1-2 van FC Montfoort verloren. In de eerste helft ging het crescendo met NSC Nijkerk. De kansen van Parol en Van Essen werden evenwel niet verzilverd. Integendeel, nota bene bij de eerste de beste kans voor Montfoort was het gelijk raak voor de tegenstander. Het was Denny van Loen die in de 24ste minuut de score opende. Na rust was het beste er vanaf bij de Nijkerkers en wist Montfoort de marge te vergroten naar 0-2. Opnieuw was het Van Loen die wist te scoren. In de laatste tien minuten rechtte NSC de rug en wist Mo Ajiach nog iets tegen te doen met een lobje over de keeper, maar het verschil kon niet meer worden goedgemaakt. Tekst Kees van den Heuvel. Foto’s Aalt Guliker