NSC Nijkerk begint uit het dal omhoog te klimmen van de eerste klasse. Er werd met 2-1 gewonnen van vv De Meern. Een prima overwinning dus voor NSC dat negende staat met zes punten. Enige kanttekening was dat ze het te spannend hebben gehouden en ze de wedstrijd niet eerder beslist hebben. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Toch had NSC de meeste kansen. Parol was al een paar keer dichtbij de openingstreffer. Uiteindelijk kwamen  de Nijkerkers in de eerste helft op voorsprong door een eigen goal van De Meern na een corner. Na rust bleef het lange tijd spannend en was NSC de bovenliggende partij.  Vervolgens was het Hammouchi die de 2-0 er prachtig in de verre hoek inschoot. NSC had zelfs kunnen uitbouwen naar 3-0 maar uit het niets kwam De Meern op 2-1 (een goal in de verre hoek) en zo bleef het tot de laatste minuten spannend. Tekst: Kees van den Heuvel