Na ruim een minuut kwam Genemuiden al op 1-0. Dan weet je dat je een lastige wedstrijd gaat spelen. Als dan een aantal jongens niet thuis geven en hun man teveel ruimte geven weet je dat er een grote nederlaag op de loer ligt. Genemuiden kon naar hartelust voetballen en stond na een half uur op 3-0.

NSC deed vlak daarna wat terug via Wallet die na een mooie actie van Grovenstein binnen schoot. Na een slecht genomen vrije trap en balverlies was Genemuiden in de counter weer dodelijk wat de ruststand op 4-1 bracht. Na de rust liep Genemuiden al snel uit naar 7-1. Daarna deed NSC wat meer mee, zonder echt gevaarlijk te worden. De 8-1 was weer een fout achterin. In de laatste minuut schoot Cornelisz een penalty binnen nadat Grovenstein onderuit was gehaald in het strafschopgebied. Bij 8-2 bleef het vanmiddag. Het enige positieve is dat er geen schorsingen zijn.