Vanaf maandag 9 mei tot en met donderdag 12 mei organiseert de Schaats- en Skeelervereniging Nijkerk opnieuw de Skate4-daagse! Vier avonden lang kan er door skeelerliefhebbers een ronde variërend van 7,5 tot 30 kilometer gereden worden.  

Het startpunt van de Skate4-daagse is de thuisbasis van de SSVN. De skeelerbaan aan de Watergoorweg 44. Elke route start om 19:00 en aanmelden is mogelijk vanaf 18:30. Het is mogelijk om je van te voren in te schrijven via tc@ssvn.nl onder vermelding van naam, adres, leeftijd en e-mailadres. Dit is niet verplicht, maar wel handig voor de organisatie.

Er is de mogelijkheid om te kiezen uit 3 verschillende afstanden, namelijk;  7,5 – 10 km, 15-20 km of 25-30 km. De routes zijn gevarieerd en zo veel mogelijk buiten de bebouwde kom, zodat u kunt genieten van het mooie buitengebied van Nijkerk.  Het dragen van een helm en beschermers is verplicht. Deelname aan de Skate4-daagse is gratis!  Alle skeelerende Nijkerkers zijn van harte welkom!

Na afloop staat er iedere avond voor iedereen een drankje klaar bij de skeelerbaan. De laatste avond, donderdagavond 12 mei, wordt er afgesloten met een feestelijk onthaal  voor alle deelnemers door familie en vrienden.

Foto: Arjen Gerritsma