Evenals vorig jaar geeft Matthias van Bloemendaal van Raak Media kerstkaarten uit met eigen foto’s van Nijkerk in winterse sferen. Op de vijf verschillende kaarten staan de toren van Nijkerk, de Appelse molen, de Salentein en het Molenplein. In een pakje met vijf kaarten zit van elke kaart één exemplaar.

“Hoe leuk is het om familie en vrienden, binnen én buiten Nijkerk, te verrassen met een echt Nijkerkse kerstkaart?”, zegt Van Bloemendaal. Vorig jaar heeft hij gemerkt dat veel mensen het erg leuk vinden om deze unieke kaarten te versturen. “Daarom geef ik de kaarten dit jaar opnieuw uit, met twee nieuwe foto’s ten opzichte van vorig jaar.” Toen er begin dit jaar sneeuw viel twijfelde hij geen moment en heeft hij bijzondere Nijkerkse gebouwen gefotografeerd. “Vooral de kaart met de Salentein vind ik erg fraai geworden. De sfeer is heel sprookjesachtig”, vertelt hij.   

De kaarten zijn te bestellen via www.raakmedia.nl. Ook bij boekhandel Roodbeen en Museum Nijkerk zijn de kaarten verkrijgbaar.