Het Zeemanskoor Nijkerks Welvaren, gooit de trossen los voor een unieke zeereis met de medewerkers van de zorg uit Nijkerk. Ze geven een zorgconcert op vrijdag 29 oktober en op 30 oktober is er een concert voor iedereen. Het besloten concert op 29 oktober wordt gehouden in het nieuwe theater Streams De Breede Beek aan de Kloosterstraat te Nijkerk net als het concert van 30 oktober dat zelfs via Streams wordt uitgezonden.  Mocht er zorgpersoneel zijn, dat zich nog niet heeft aangemeld, dan kan dat nog via pr@zeemanskoornijkerk.nl  tot 12 oktober.

Het Zeemanskoor ligt al meer dan een jaar aan de ketting in de haven, maar eindelijk is het zo ver dat ze van de kant mogen en dat doen ze met twee concerten, een geheel voor de zorg en een voor fans en vrienden van het koor.

Het concert voor de zorg moet echt een hoogtepunt worden in hun bestaan, want wat is er mooier om de doelgroep, de zorgmedewerkers, te kunnen bedanken voor hun uitzonderlijke prestaties tijdens deze Corona-crisis. Een zorgmedewerker is altijd al een belangrijke spil in onze samenleving, maar in Coronatijd waren het juist zij die, alle risico’s moesten nemen om de gezonde mensen gezond te houden en de zieken te verzorgen.

Het koor heeft het bedrijfsleven gevraagd om kleinigheden te geven voor een GOODIEBAG die we na afloop mee willen geven. Het gaat om kleine premiums en kortingsbonnen en dergelijke.

(N.B. Voor deze avond is een bewijs van inenting, herstelbewijs of negatieve testuitslag(24 u.) verplicht.)