De Albert Heijn aan de Kantemarsweg 10 in Hoevelaken is weer open. Na een korte, maar ingrijpende verbouwing konden supermarktmanager Peter Roeland en zijn team vandaag trots de deuren openen. In de Albert Heijn vinden klanten een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klare maaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook gaat het afrekenen nu sneller met zelfscankassa’s.

De Albert Heijn heeft een volledige metamorfose ondergaan. Bij binnenkomst worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, zo van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallende vernieuwing bij groente en fruit is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor alles langer vers blijft. Soms heb je wat minder inspiratie of tijd om te koken. Voortaan kun je makkelijker kiezen voor vers, gezond en lekker eten met bijvoorbeeld een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Het aanbod is speciaal afgestemd op de klanten in de buurt van de winkel.

Alles voor de borrel

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel hebben klanten keuze uit een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere heerlijke borrelhapjes. Medewerkers van Albert Heijn staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en verrassende borrelplanken.

Zelfscan

Alles binnen in de Albert Heijn is met respect voor het milieu verbouwd. De winkel heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. “We hebben nog meer interessante nieuwe technische snufjes. We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen”, vertelt Peter Roeland. “Grote beeldschermen door de hele winkel bieden inspiratie met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Ook gaat het afrekenen nu sneller met
zelfscankassa’s. Daarvoor kunnen klanten een handscanner gebruiken of boodschappen scannen met de AH-app op hun mobiele telefoon. De eerste reacties zijn erg enthousiast.”

Altijd iets te ontdekken

De metamorfose van de Albert Heijn in Hoevelaken maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. Peter Roeland: “Met onze hypermoderne winkel lopen we binnen Albert Heijn voorop. Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Klanten missen
bovendien nooit meer een aanbieding met onze vernieuwde Bonusstraat en meer dan 1.000 Prijsfavorieten. In onze Albert Heijn XL is altijd iets nieuws te ontdekken. Voor iedereen. En elke dag.”

Albert Heijn aan de Kantemarsweg 10 in Hoevelaken is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 10:00 tot 19:00 uur.