NSC Nijkerk heeft in de eerste klasse een prima overwinning behaald op De Bilt. In de uitwedstrijd werd met 2-3 gewonnen. En het was nog verdiend ook. De Nijkerkers legden een heerlijke pot op de grasmat met prachtige aanvallen. Het lijkt erop dat de komst van trainer Ruud van de Geest wonderen heeft verricht en het plezier in het spel terugbrengt. Achterin bij NSC was alles omgegooid en toch pakte het niet verkeerd uit. De snelheid van Armando van Breda en Corne Parol, volgend seizoen beide bij Veensche Boys, maakten het goede wedstrijdbeeld compleet. In de eerste helft werd 1-1 gemaakt door een eigen goal van De Bilt. Na rust bleek Corné Parol goud waard. Die scoorde de 2-2 en de 2-3.  Tekst Kees van den Heuvel, foto Twitter