Marathonteam BlueDune heeft een nieuwe hoofdsponsor aan zich weten te binden. Het gaat om Autobedrijf Van Ramshorst, dat vanaf komend seizoen ook een prominente plek op de ploegkleding zal krijgen. De ploeg gaat verder onder de naam Team Van Ramshorst / BlueDune.

Het team is erg blij met een nieuwe samenwerking in de onzekere coronacrisis. “Met Van Ramshorst Renault kunnen we de stappen maken die we willen”, aldus ploegleider Martin van de Pol. “Het is fijn om deze enthousiaste sponsoren achter ons te hebben staan.”

Autobedrijf Van Ramshorst Renault is gevestigd in een opvallend pand langs de A28 in Nijkerk en heeft door zijn gunstige ligging een groot bereik in heel Nederland. De eigenaar van het bedrijf is geen familie van de nieuw aangetrokken Laura van Ramshorst, maar wel een bekende. Het bedrijf stond namelijk afgelopen jaar al op haar schaatspak en auto. “Helemaal na de overwinning van de Alternatieve Elfstedentocht wilden we niets liever dan goed zichtbaar op het schaatspak staan”, vertelt de eigenaar trots.

Bron: Schaatsen.nl

Foto Vincent Riemersma