Op zaterdag 6 november 2021 zal het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps weer van zich laten horen. Het najaarsconcert wordt gehouden in de Kruiskerk. Het wordt een gezellige muzikale verenigingsavond met optredens van: het fanfare orkest, het opleidingsorkest en Afslag Nijkerk.

Een avond met vooral veel lichte muziek soorten. Filmmuziek van de film Crimson Tide en van Ennio Morricone, een selectie van queen nummers mag zeker niet ontbreken. De avond wordt rond 21.30 uur gezamenlijk afgesloten met alle muzikanten met muziek uit Aladdin, Friend like me. Het concert begint om 19.30uur en de zaal gaat open om 19.00uur. Er is een pauze in het concert, een consumptie is tegen vergoeding verkrijgbaar.

Na afloop van het concert is het mogelijk de vereniging bij de uitgang te ondersteunen met een gift. (pin automaat aanwezig) Letop! voor dit gratis toegankelijk concert is aanmelding noodzakelijk. Scan de QR-code met je telefoon op de poster en u kunt uw kaarten bestellen. Bij ingang van de zaal wordt u gecontroleerd op het corona toegangsbewijs.