Ja hoor !!!! Nog even wachten en ik ben er klaar voor zegt Dieke van Wincoop. Zo als altijd met een verbouwing zit er wat tegen. Zo ook bij ons. Met de vloer wilde het maar niet goed komen. Maar na 3 veranderingen en 24 uur arbeid over 3 dagen is hij dan klaar.

De andere dingen die gebeuren moesten zijn daardoor opgeschoven. Er was een moment dat ik dacht, hoe moet het verder. Maar door veel hulp van mijn gezin, familie en vrienden gaat het goed komen. Mijn koffieapparaat is geplaatst en geeft fantastische koffie. Dat is in iedergeval een plus. Volgende week het interieur plaatsen en de voorraad die thuis al klaar ligt over brengen naar de Store en de puntjes op de i zetten. Ik kan niet wachten, Ik heb er zin in. De opening? Dieke: Ja, dat weet ik nog niet precies. Ik laat het op tijd aan je weten. Maar wat vind je van het logo. MIXSTORE DIEKE. Nou zeg het maar.

Bron en Foto’s: Harry Koelewijn