Mieke van de Bunt uit Nijkerkerveen wordt de nieuwe locatiemanager van het multifunctionele gebouw aan de Winkelmanstraat. De vijftigjarige Mieke, woonachtig op de hoek Laakweg/Amersfoortseweg, ziet het werk als een grote uitdaging.  

´Ik las de advertentie en ik dacht: dit is op mijn lijf geschreven. Een  verbindende factor. Iets nieuws voor Nijkerkerveen. Ik woon hier al ruim twintig jaar. Het dorpshuis moet bruisend worden gemaakt. Ik dacht: Dit wil ik.´ Mieke heeft in het verleden een leidinggevende kantoorfunctie gehad en ze had zin om totaal iets anders te doen. Ze wordt straks het aanspreekpunt van het multifunctionele centrum, waar straks de nieuwe school, de kinderopvang en de bibliotheek wordt gevestigd. Dat betekent gastvrouw zijn, assisteren bij het horecagebeuren, de planning maken voor vergaderruimten, het maken van een calamiteitenplan en het charteren van vrijwilligers.   Foto en bron Kees van den Heuvel