Ook dit jaar werd er weer door golfers uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken gestreden om het Nijkerks golfkampioenschap. Er deden 53 golfers mee Er werd dit jaar weer gespeeld op de 18 holes golfbaan van Zeewolde. Gezelligheid, elkaar ontmoeten, birdies, bogeys,  afstand bewaren en meer enkele kernelementen.

De beste golfer dit jaar was Michiel de Wit hij speelde het rondje van 18 holes  in 81 slagen. Mike Way werd tweede en Teus van de Burg derde.  De categorie stableford, met handicap verrekening, is gewonnen door Klaas van de Bunt met 40 punten. Op de tweede plaats in deze categorie eindigde Jan de Gier en derde werd Gert Loos. Sonja Vos was de beste vrouw in de categorie stableford met 32 punten. Dank aan alle deelnemers, Golfclub Zeewolde en natuurlijk de sponsoren voor onder andere het beschikbaar stellen van de prijsjes. Volgend jaar 2 september 2022 is de volgende editie.

 

Het Nijkerks golfkampioenschap staat open voor golfers en golfsters van 18 jaar en ouder, in bezit van het golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie, die wonen in Nijkerk, Nijkerkerveen of Hoevelaken. De volgende editie is vrijdag 2 september 2021.