De maand mei is traditioneel de maand waarin de prijzen worden verdeeld. Ook diverse meiden- en vrouwenteams van Sparta Nijkerk doen nog volop mee om de hoofdprijzen. 

Daarnaast organiseert Sparta Nijkerk voor alle meiden- en vrouwen uit Nijkerk en omgeving open trainingen voor geïnteresseerden in de voetbalsport. Wil je ook kennismaken met voetbal, met de club of een stap zetten in je carrière dan is dit de laagdrempelige en vrijblijvende mogelijkheid om dat te realiseren. Wil je sportief bezig zijn in een team en daarnaast de gezelligheid van een teamsport ervaren kan dat natuurlijk ook.

Jeugd

Voor alle meiden die kennis willen maken met voetbal zijn er de hele maand mei mogelijkheden voor proeftrainingen op maandag en woensdag van 18.45-20.15 uur. Wil je training van enthousiaste en veelal gediplomeerde trainers meld je dan aan. Ook krijg je regelmatig training van speelsters van VR1. Op de foto krijgen de speelsters van de MO15-2 bijvoorbeeld training van Mareine Koole, Kataline Hiensch en Christianne van de Kraats van Sparta Nijkerk VR1.

Selectie

Wil jij deel uitmaken van onze ambities om de komende jaren door te groeien naar de top van het amateurvoetbal? Kom dan naar de open trainingen op woensdag 3 of 10 mei van 20.00-21.30 uur.

Vrijdagavondvoetbal

Het steeds populairder wordende 7×7 (op een halfveld) voetbal is het ideale aanbod voor voetbalsters die op een gezellige en recreatieve manier willen voetballen. Op donderdagavond fanatiek trainen en regelmatig op vrijdagavond een toernooi in de buurt met veel gezelligheid achteraf.  Ook bestaat er de mogelijkheid om samen met je vriendin(en) in te schrijven bij Sparta Nijkerk. Hierbij zijn er twee leeftijdscategorien namelijk 18+ en 30+, dus voor iedereen wat wils. De open trainingen zijn op donderdag (behalve Hemelvaartsdag) van 20.15-21.30 uur.

Opgeven voor de open trainingen is aan te bevelen en kan door een appje te sturen naar 06-28864867 of een mail te sturen naar damesvoetbal@vvspartanijkerk.nl