De toernooicommissie van korfbalvereniging Telstar zou graag een bijdrage willen leveren aan het samen sporten in Hoevelaken, gepaard met het elkaar ontmoeten in een ontspannende en sportieve sfeer. Vrijdagavond 20 mei zal vanaf 18 uur het evenement plaats vinden, indien er voldoende deelnemers zijn. Of je nu een ervaren korfballer bent, of niet, dat maakt niet uit. We zullen zorgen dat de spelregels duidelijk worden gecommuniceerd. De kantine is open en men kan drinken en eten bestellen.

Korfbal wordt gespeeld met een team van 8 spelers waarvan 4 vrouwen en 4 mannen. Het is altijd handig om wat wissels te hebben, advies is minimaal 10 spelers. Om de competitie gelijkwaardig te houden mogen er per team, maximaal 3 korfballeden tegelijk in het veld staan. Doorwisselen mag. Ben je meer dan 3 jaar geen spelend lid meer dan wordt je als ‘niet korfballer’ gezien.

Het zou fantastisch zijn dat we in Hoevelaken gezamenlijk dit evenement laten slagen. Het is leuk om samen met je buurtgenoten een sportieve en gezellige avond te beleven. 

Hoe krijg je nu een team bij elkaar? 

Ben je 13 jaar of ouder en lijkt het je leuk, probeer dan wat straatgenoten bij elkaar te trommelen en vorm een team. Stel één contactpersoon aan voor jullie team en geef je team op voor 20 april 2022, door een mail te sturen naar toernooicommissie@kvtelstar.nl voorzien van de naam van de straat/buurt en het aantal spelers per team(minimaal 4 heren en minimaal 4 dames). Vermeld ook de naam van het contactpersoon inclusief haar/zijn telefoonnummer en de kleur van de shirts waar jullie in spelen. 

Er kunnen maximaal 20 straten deelnemen. Het toernooi vindt plaatst aan de Middelaarseweg op het complex van Korfbalvereniging Telstar/Schoonderbeek te Hoevelaken.

Doet uw straat mee?