De handballers van Voice hebben zaterdag een kleine thuisnederlaag moeten incasseren. Ondanks het ontbreken van een groot aantal spelers bleef de ploeg in het spoor van het hoger geklasseerde Nijenrodes. 

Voice kende een groot aantal afwezigen. De opgevallen posities werden door drie jeugdspelersgoed opgevuld. Nijenrodes is een ploeg die zeer fysiek handbal speelt. In de beginfase had Voice daar moeite mee. Het duurde even voor het eerste doelpunt viel, maar toen kon Nijenrodes vrij vlot uitlopen naar 1-7. Voice kreeg daarna steeds beter grip op de wedstrijd en kwam vaker tot scoren. Bij rust was de stand 7-12.

In de tweede helft gingen de goals om en om. Voice bleef ondanks dat er maar één wisselspeler was goed op de been tegen Nijenrodes. Het spel werd wel harder. Nijenrodes kon zich minder goed beheersen en halverwege de tweede helft sloeg de vlam in de pan. Na een schandalige actie van één van de spelers van Nijenrodes werd de wedstrijd even stilgelegd. De speler werd eraf gestuurd met een blauwe kaart en moet vrezen voor een schorsing. Al snel waren de gemoederen weer bedaard en werd de wedstrijd zonder incidenten uitgespeeld. Ondanks de 20-24 nederlaag kan Voice terugkijken op een goede wedstrijd waarin de jeugd zich nadrukkelijk liet gelden.

Verslag: Dieter Bakker
Foto: Kees van den Heuvel