De handbalheren van Voice traden afgelopen zaterdag in Almere aan tegen Najaden. Ondanks een eindsprint in het laatste kwartier kwam de ploeg net te kort en werd er nipt verloren.

De lijst met geblesseerden bij Voice is nog steeds lang. Met opnieuw twee jeugdspelers werd het team aangevuld. Beide ploegen hadden bij aanvang evenveel punten. De ploegen waren in de eerste minuten gelijkwaardig. Na zo’n vijf minuten kon Najaden door slordigheidjes van Voice een voorsprong nemen. Veel dreiging kwam bij Najaden van twee spelers en Voice had geen antwoord op hun spel. Pas bij 11-5 herpakte Voice zich en vocht de ploeg zich terug in de wedstrijd. Bij rust was het gat geslonken tot 17-15.

Ook in de tweede waren de ploegen langere tijd aan elkaar gewaagd. Najaden kwam minder makkelijk tot scoren, maar ook Voice was minder goed in de afronding. Najaden bouwde het verschil langzaam uit en leek met 21-15 een beslissende voorsprong te pakken. In tijdsbestek van vijf minuten knokte Voice zich terug tot 21-20. Met nog een paar minuten was een overwinning voor Voice opeens weer mogelijk. Er werd echter te gehaast geprobeerd de gelijkmaker te forceren, waar Najaden van profiteerde. Uiteindelijk trok Voice, ondanks de goede inhaalrace in de laatste tien minuten, aan het kortste eind. Eindstand 25-23.

Verslag: Dieter Bakker