Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor o.l.v. Wilbert Magré zingt D.V. zaterdag 14 december in de Fonteinkerk in Nijkerk. Deze avond staat in het teken van kerst. De avond begint om 19.30u, de deuren gaan om 19.00u open.

Het Groot Nederlands Johannes de Heer koor komt D.V. zaterdag 14 december naar Nijkerk. Tijdens dit concert kunt u genieten van de liederen van Johannes de Heer rondom kerst. Het is de eerste keer dat het Groot Nederlands Johannes de Heer koor een kerstconcert geeft.

Aan dit concert werken verschillende bekende musici mee, Marcel van de Ketterij, orgel Henk Dijkhuizen, bariton en  Erica Vogel, fluit en zang. Ds. M. van Kooten verzorgt de opening en sluiting.  

Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor is een projectkoor onder muzikale leiding van Wilbert Magré. Koorleden en bezoekers zamelen door hun deelname of concertbezoek geld in voor straatkinderen in de Filipijnen een project van Woord & Daad. Het koor is in 2016 opgericht om de 150e geboortedag van Johannes de Heer te gedenken. Sindsdien is er – mede op verzoek van de enthousiaste koorleden – ieder jaar een nieuwe editie gestart.

Van deze avond wordt een cd-opname gemaakt, hiervoor kunt u tijdens het concert intekenen. De cd heeft u voor kerst in huis. Voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten met korting, ga naar www.johannesdeheerkoor.nl

Foto Helene van Domburg