Weet jij wat jouw kwaliteiten zijn? Hoor meer op 15 maart bij dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij Bibliotheek. Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat voor invloed hebben zij op hoe je reageert op iemand anders? En op hoe je reageert wanneer je gestrest raakt? Heb je wel eens dat iemand bij jou in je allergie zit, dat je denkt: “zo wil ik nooit zijn!”. Hans Haak vertelt kort en bondig over kernkwaliteiten en laat je onderzoek doen naar je eigen kernkwaliteiten. Na deze inleiding is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Nijkerk. Het begint om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 11.30 uur. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Nijkerk is te vinden aan de Frieswijkstraat 99.

Walk&Talk bijeenkomsten tellen als een sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Deelnemers krijgen praktische tips, kunnen ervaringen uitwisselen en contacten leggen. Iedereen die op zoek is naar werk, is van harte welkom.