Zaterdag 2 maart a.s. is er weer de jaarlijkse potgrondactie. Vanaf 9 uur rijden de trekkers door het dorp én het buitengebied. Zoals gebruikelijk is de opbrengst voor het gezamenlijk zendingsproject van de drie Veense PKN-kerken.

U kunt ook alvast uw bestelling doorgeven aan: Wim van de Visch: wvandevisch@gmail.com, 033-2538256 Mocht u de verkopers mislopen, er is 2 maart ook een verkooppunt bij De Voorpost. De prijzen voor de potgrond en aanverwante artikelen zijn dit jaar:

Potgrond 40 liter            € 5,50 / 3 stuks voor € 15,00
Tuinaarde 30 liter           € 3,00 / 3 stuks voor € 8,00
Mestkorrels 5 kilo          € 6,50 / 3 stuks voor € 18,00

Helpt u ook mee deze actie weer een groot succes te maken?

Om deze dag mogelijk te maken hebben we uw en jullie hulp hard nodig. We starten die ochtend om 8.30 uur met koffie en broodjes in de Voorpost, om daarna met elkaar door het dorp te gaan om zoveel mogelijk potgrond te verkopen. Er wordt gezorgd voor een heerlijke lunch en bovendien een hapje en drankje als afsluiter. Vele handen maken licht werk, dus wilt u of wil jij meedoen? Dat is heel fijn. Het kan eventueel ook alleen de ochtend of de middag. Het is altijd een erg gezellige dag! Je hoeft niet per se te sjouwen, er zijn juist ook veel mensen nodig om aan te bellen en te verkopen. Aanmelden kan ook bij Wim van de Visch, via bovenstaande gegevens.