Drie bewoners van de straat Roetgensgoed in Nijkerk zijn dinsdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 3863 BM is in de februari-trekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Nijkerk viel eerder ook al in de prijzen. In mei 2018 verdeelde de Postcode Loterij al een Buurt-ton over zes gelukkige winnaars in Nijkerk.

Twee inwoners van Nijkerk winnen ieder een bedrag van 25.000 euro. De derde inwoner wint 12.500 euro en gaat er ook nog met een splinternieuwe BMW vandoor.

Colinda (44) wint 12.500 euro en een auto. Ze reageert geëmotioneerd: ,,Het is mijn droom om mijn rijbewijs te halen. Die droom kan ik nu uit laten komen en dan kan ik daarna ook nog eens in mijn eigen auto rijden. Dit is fantastisch!”

Willy (70) wint 25.000 euro en weet meteen wat zij met dit bedrag gaat doen: ,,Ik neem de kleinkinderen mee naar de Efteling en daarna ga ik lekker op reis met mijn partner Jasper.”

Lees de rest van het artikel in de krant of op Stadnijkerk.nl 
Foto: Roy Beusker