Hey Buddy! Ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende hobby bij een gezellige vereniging met mensen die allemaal dezelfde passie delen, de duiksport. Op vrijdag 1 oktober organiseert duikvereniging Nijkerk weer een introductie avond in het Jaap van der Krol bad te Nijkerk. Na een korte instructie van een instructeur kun jij onder begeleiding ervaren hoe het is om als een vis in het water te zijn. Met een sprong in het diepe ervaar je de flora en fauna van Nederland.

Prachtige dingen die je aan de oppervlakte niet ziet of waarvan je het bestaan niet wist. Zeesterren, anemonen, zeepaardjes, koraal, maar ook diverse vissoorten. Heb je dit eenmaal ervaren dan wil je nooit meer anders. De rust, vrijheid en de beleving van het zweven in het water is geweldig! Maar hiervoor is wel een opleiding noodzakelijk.

Wij als duikvereniging Nijkerk bieden diverse NOB opleidingen en specialisaties aan die door onze zeer bekwame instructeurs worden gegeven.

Hebben wij jou nieuwsgierig gemaakt of heb je altijd de droom gehad om een duik te maken tijdens je vakantie, meld je dan voor 24 September aan voor de introductieavond.

Voor aanmelding mail naar introduik@duikverenigingnijkerk.nl Of bel/app met 0623393128

Locatie: Jaap van der Krolbad Tijd: 20:00 Kosten: €10,- pp *vanaf 12 jaar