Op zaterdag 18 april 2020 vindt de zesde editie van de Halve van Nijkerk plaats. De inschrijving is sinds vandaag geopend en vroege inschrijvers profiteren van speciale Early-bird prijzen. Op het programma van 18 april staan wederom de MTH kidsruns, de Rabobank 10 kilometer en de Bouw Logistics halve marathon. De succesvolle Univé 5K NightRun van 2019 keert, net als vorig jaar, terug in de avond. Inschrijven kan op halvevannijkerk.nl.

De Halve van Nijkerk is breed toegankelijk met diverse afstanden voor zowel beginnende als gevorderde lopers. Het Plein zal worden omgebouwd tot een feestelijke ‘arena’ waar de deelnemers worden onthaald na hun prestatie en hun welverdiende medaille omgehangen krijgen!

Het programma ziet er als volgt uit:  

17:15 uur: MTH KidsRun 1,2km

17:30 uur: MTH KidsRun 2km

17:45 uur: Rabobank 10km (tevens Vreugdenhil BusinessRun)

18:00 uur: Bouw Logistics halve marathon

21:00 uur: Univé 5K NightRun (tevens Vreugdenhil BusinessRun)

Randmerencircuit

Sinds 2018 vormen de vijf grote hardloopevenementen van Harderwijk, Putten, Nijkerk, Bunschoten en Ermelo samen het Rabobank Randmerencircuit. Hardlopers op de west- Veluwe kunnen komend voorjaar hun hart ophalen. De halve marathon van Harderwijk zal op 14 maart 2020 het bal openen, gevolgd door de halve van Nijkerk (18 april), de Putten Power Run (9 mei), de Eemmeerloop Bunschoten (16 mei) en de halve marathon van Ermelo (6 juni).

Lopers die deelnemen aan tenminste drie van de vijf evenementen plaatsen zich voor het klassement en verdienen daar sowieso een mooi running-shirt mee. Meer informatie over het Randmerencircuit is terug te vinden op www.randmerencircuit.nl.