Zaterdag 8 januari 2022 begint voor de 48ste keer het Nieuwjaarsvolleybaltoernooi. Er komen opnieuw twee afzonderlijke toernooien die op 8 en 15 januari 2022 zullen plaatsvinden. Op 8 januari spelen heren/mixed teams die normaal in de 1ste klas bij ReVoNij of in de A-groep op het Nieuwjaarstoernooi spelen. Het speelniveau is Nevobo 1ste klas of hoger. Ook spelen op deze dag alle damesteams verdeeld over twee klassen.    

Op zaterdag 15 januari is de toernooidag voor teams uit de tweede klas resp. B, C en D-groep van het Nieuwjaarstoernooi. Het speelniveau is Nevobo 2e/3e klas en lager. Beide toernooien worden gedurende de hele zaterdag gespeeld vanaf 9.00/9.30u. Spelers van de teams die op 8 januari meedoen, mogen op 15 januari bij een ander team actief zijn. Spelers kunnen dus aan beide toernooien meedoen met verschillende teams.

Dit toernooi dat in 1973 gestart is, wordt traditioneel de eerste twee zaterdagen in januari gespeeld. Ook dit jaar is de organisatie weer in handen van ReVoNij, Recreatie Volleybal Nijkerk. Gedurende beide zaterdagen strijden veel teams om de hoogste plaatsen in sporthal Strijland.

De teams die meedoen zijn over het algemeen teams namens bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen, die voornamelijk uit Nijkerk e.o. komen, maar teams uit andere gemeentes zijn ook welkom. Teams kunnen het inschrijfformulier vinden op www.revonij.nl De kosten voor het spelen op één zaterdag bedragen zestig euro per team. De meeste spelers zijn normaal geen actieve volleyballers of ze spelen mee in de ReVoNij competitie die weer op 2 februari 2022 van start zal gaan.

De toegang is gratis en u bent – ook als supporter – van harte welkom in sporthal Strijland in Nijkerk, afhankelijk van de corona maatregelen.