Het lijkt nog ver weg, maar begin 19 februari begint de 47ste Revonij competitie. Iedereen – binnen en buiten Nijkerk – mag een team inschrijven of kan zich als individu aanmelden, waarbij wij proberen een team te vinden. Een team van je werk, je vriendenclub, je familie, je school, je kroeg, enz., mag meedoen. Je speelt als team twee keer in de maand twee wedstrijden van 45 minuten; er staan zes spelers/speelsters in het veld; dit kan allemaal voor 260 euro per team.

Gemiddeld 10 euro per wedstrijd voor een heel team van 6 of 7 personen; het is een goedkope, leuke en sportieve hobby. Alle wedstrijden zijn in sporthal Strijland in Nijkerk. Er wordt in een dames en een heren/mixed klasse gespeeld. Er zijn bij de heren/mixed klassen twee/drie niveaus en de dames één of twee. De competitie wordt georganiseerd in de maanden februari t/m mei en september t/m november.  

Het is handig om in elk geval acht of negen spelers beschikbaar te hebben, omdat de ervaring leert dat niet iedereen elke keer kan. De competitie is van maart tot juni en van sept tot december. Inschrijven kan t/m 20 januari 2020. De meeste spelers zijn meestal geen actieve volleyballers, maar ze spelen enthousiast mee in deze ReVoNij competitie, die in februari van start zal gaan. Als je wel wilt volleyballen, maar je hebt geen team, stuur een mail naar gepko51@hotmail.nl. Vaak kunnen wij bemiddelen en een geschikt team voor jou vinden. Meer info en het inschrijfformulier kun je vinden op www.revonij.nl