Vindt u / jij het ook gezellig om samen met andere mensen een kopje koffie of thee te drinken? Om een praatje te maken met bekende en onbekende mensen?  Op donderdag 1 juni bent u / jij van harte welkom in het Inloophuis van de Kruiskerk. Vanaf 9.30 uur staat de koffie / thee klaar met iets lekkers erbij. Mocht u nog niet uitgepraat zijn , dan is er om 11.00 uur een drankje. Om het nog aantrekkelijker te maken wordt er om 12.00 uur een lunch geserveerd. Kortom, kom binnen wanneer het u uitkomt en blijf zolang u het leuk vindt.

Vindt u het praten te vermoeiend, dan is er alle ruimte om te luisteren naar Jan Bark, vanaf ongeveer 10.00 uur in een aparte zaal. Hij vertelt u dan over: “De school van vroeger”. Denkt u, dat is iets voor de senioren, nou…. dan kunt u het wel eens mis hebben. Want weet u hoe het vroeger ging op school?

Vindt u stil zitten en praten saai? Dan is er een mogelijkheid om met uw handen bezig te zijn, door te handwerken of kaarten te maken. Ook kunt u breigaren meenemen om thuis wat te maken voor de mensen in Oekraïne.

Voor vragen kunt u terecht  bij Rita Jonkman , tel;033-2460655 of via de mail inloophuis.donderdag@kruiskerknijkerk.nl