Op woensdag 2 oktober organiseert HV Voice de 42ste editie van het schoolhandbaltoernooi. De Nijkerkse basisscholen hebben hun teams al aangemeld. Voice mag maar liefst 32 teams verwelkomen op de handbalvelden aan de Watergoorweg.

Leerlingen van de groepen 7 en 8 van de scholen Het Baken, De Open Kring, Daltonschool Corlaer, De Rehobothschool, de Kindcentrum Prins Willem Alexander, Kindcentrum Holk en Kindcentrum Oranje Nassau strijden om de beker en daarmee ook om een plaats in de regionale kampioenschappen in het voorjaar van 2020. In mei 2019 viel die eer te beurt aan het meidenteam groep 8 van Kindcentrum Holk en het jongensteam groep 8 van Het Baken.  

Het gaat deze middag niet alleen om de winst, maar vooral ook om sportiviteit en gezelligheid. Voor het meest sportieve team staat de Covebo Fairplay Cup al klaar om mee te nemen naar de prijzenkast. Iedereen is uiteraard van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen. Hopelijk wordt het weer een mooie middag met een gezonde competitie tussen de Nijkerkse scholen.