Na een jaar van afwezigheid wordt op woensdag 6 oktober a.s. de 43e editie van het HV Voice / Doornhof Schoolhandbaltoernooi gehouden.

Op woensdag 6 oktober organiseert HV Voice de 43ste editie van het schoolhandbaltoernooi. Na een onderbreking van een jaar vanwege de coronapandemie is het gelukkig mogelijk de jarenlange traditie dit jaar weer op te pakken. De Nijkerkse basisscholen hebben hun teams al aangemeld, Voice is blij dat er weer veel enthousiasme is bij de leerlingen en scholen.

Leerlingen van de groepen 7 en 8 van de verschillende Nijkerkse basisscholen strijden om de beker en daarmee ook om een plaats in de regionale kampioenschappen in het voorjaar van 2021. Zowel het winnende meisjes- als het winnende jongensteam van groep 8 mag Nijkerk vertegenwoordigen op regionaal niveau.

Het gaat deze middag niet alleen om de winst, maar vooral ook om gezelligheid en sportiviteit. Voor het meest sportieve team staat de Covebo Fairplay Cup al klaar om mee te nemen naar de prijzenkast. Verder is het vooral weer erg fijn dat het toernooi door kan gaan en dat er weer een leuke en sportieve activiteit is voor de kinderen die het zo lang zonder dit soort leuke dingen moesten doen. Iedereen is uiteraard van harte welkom om de teams te komen aanmoedigen. Hopelijk wordt het weer een mooie middag met een gezonde competitie tussen de Nijkerkse scholen.