Recent is de huisartsenpraktijk De Koppel van Frans van der Velde in Hoevelaken overgegaan naar een duomaatschap waarin Frans van der Velde en Annemarie Hans samenwerken. Dat betekent dat er een nieuwe huisartsenmaatschap is gevormd in Hoevelaken. Omdat het nieuws van de nieuwe maatschap midden in de zomer viel, is besloten om hiervoor een aantal maanden later (september, oktober) pas duidelijke zichtbaarheid aan te geven.

Annemarie Hans is huisarts sinds augustus 2017. In 2014/2015 heeft zij reeds een jaar in de praktijk gewerkt, toen als huisarts in opleiding. Zij keerde met plezier terug en is dan ook sinds 1 maart 2018 op de dinsdag, woensdagochtend en donderdag werkzaam in de praktijk.

Door haar werk op de afdelingen cardiologie en spoedeisende hulp heeft zij veel ervaring in deze vakgebieden. Maar juist de diversiteit van het huisartsen vak ligt haar goed en zij heeft dan ook een brede interesse; van gynaecologie tot aan kleine heelkundige ingrepen. Zij volgt graag een pragmatische aanpak, geeft aandacht, kan goed luisteren en communiceert op een heldere manier. Zij hoopt de patiënten goed bij te kunnen staan in het nemen van beslissingen en te begeleiden in de verschillende fasen van het leven.

Foto Kees van den Heuvel