Met ingang van 1 juli 2021 is de solopraktijk van Frans van der Velde aan de Kantermarsweg in Hoevelaken overgegaan naar een associatie waarin huisartsen Frans van der Velde en Annemarie Hans samenwerken. Genaamd Huisartsen Van der Velde & Hans. ,,Het is prettig om dit samen voort te zetten.”

Annemarie kwam de huisartsenpraktijk van Frans eerder al versterken toen zij het eerste jaar van de huisartsenopleiding een specialisatie deed ná haar studie geneeskunde. ,,Ik heb de fijne kneepjes van het vak van Frans geleerd. Toen ik klaar was met mijn huisartsenopleiding kon in in de praktijk terecht als waarnemer. Ik heb de patiënten en het personeel toen goed leren kennen.” Beiden waren toe aan meer vastigheid: Annemarie: ,,Het eerste jaar van de huisartsenopleiding, dit is een specialisatie ná de studie geneeskunde.”

SAMENWERKING Frans had meteen een klik met Annemarie: ,,Deze maatschap voelt als een voortzetting van een samenwerking die al jaren bestaat. Ik kijk terug op een hele prettige samenwerking. Als je als huisarts praktijkhouder bent, is de verantwoordelijkheid soms pittig. Het is dan heel fijn als je een goede, meedenkende collega hebt waarmee je samen dingen kunt delen. Zo houd je ook meer energie over om dingen vorm te geven. Voor mij is het heel fijn dat de continuïteit van de praktijk gewaarborgd blijft. Uiteraard komt er ook een keer een einde aan mijn werkzame bestaan.”

Lees de rest van het artikel op Stadnijkerk.nl