Op zaterdag 6 mei ontving Mirsad Abdulovic uit handen van Jan kroes van de KNVB een prijs voor zijn werk als Hoofd Opleiding Vrouwen en Meiden. Met deze prijs laat de KNVB blijken dat v.v. Sparta Nijkerk, met Mirsad als uithangbord van het meiden en vrouwen voetbal binnen de vereniging, zich uitstekend profileert.

Elk seizoen roept de KNVB leden en verenigingen op tot het nomineren van Hoofd Opleidingen die zich op een bijzondere manier inzetten. Uit deze verzamelde nominaties koos de KNVB Mirsad als één van de winnaars. Zijn inzet en die van vele anderen binnen de vereniging wordt gezien als bijzonder positief in het kader van het verder ontwikkelen van het meiden- en vrouwenvoetbal.

Mirsad was verbaasd dat hij de prijs, bestaande uit een uitgebreid materialenpakket, kreeg uitgereikt. Na enigszins bekomen te zijn van de verrassing liet hij weten zeer verheugd te zijn. ,,Ik ontvang deze prijs nu, maar eigenlijk is hij voor iedereen die zich inzet binnen de meiden- en vrouwentak van onze vereniging. Samen hebben we bereikt waar we nu staan en werken we hard aan verdere verbetering.”

TCJV (Technische Commissie Jeugd en Vrouwen)
Foto: Anja de Greef