Swift ’64 leek woensdagavond 11 december tegen Hoevelaken uit de beker te worden gekegeld. Hoevelaken nam een 2-0 voorsprong (2x Daniel Bezembinder) en was onderweg naar de volgende ronde. Maar er was buiten een comeback van Swift gerekend, want in twintig minuten werd het alsnog 2-3. Iedereen hield na zeventig minuten al rekening met uitschakeling. Hoevelaken had op eigen veld een keurige 2-0 voorsprong bij elkaar gespeeld en met nog twintig minuten op de klok leek het een gelopen race. Maar toen rechtte Swift nog eenmaal de rug en kwam het door een doelpunt van Tom Roskam weer een beetje terug in de wedstrijd. Diezelfde Roskam is vijf minuten voor tijd goed voor de 2-2 en de ploeg krijgt het daarna zelfs nog voor elkaar om de winnende te maken. Roskam neemt de assist voor zijn rekening en Robbin Posthuma werkt in blessuretijd de 2-3 binnen.