De jaarlijkse Najaarsactie in het centrum van Hoevelaken gaat weer van start. Zoals alles anders dan anders is dit jaar, heeft ook de Najaarsactie een andere insteek gekregen. Wie in Hartje Hoevelaken komt winkelen, kan nu meedoen aan een kraskaartenactie waarmee in totaal maar liefst 500 tegoedbonnen ter waarde van €10,- te winnen zijn.

Krassen maar!
Vanwege de coronamaatregelen hebben de bekende spaarkaarten die we uit voorgaande jaren kennen, plaats gemaakt voor een nieuwe ludieke actie. Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit dat de consument de lokale ondernemers steunt. De ondernemers van Hartje Hoevelaken belonen de klant hiervoor met een kraskaartenactie waar maar liefst 500 tegoedbonnen worden uitgedeeld. Bij elke besteding vanaf €10,- ontvangt de klant één kraslot. Een winnend lot geldt als tegoedbon ter waarde van €10,- Deze kan tot en met 31 januari 2021 naar keuze worden uitgeven bij alle deelnemende winkels van Hartje Hoevelaken, die te herkennen zijn aan de poster op de winkelruit.

Passende oplossing
“Het was best even zoeken naar een passende oplossing”, geeft Nicolette de Groot van Duo Duo Fashion en organisator van de Kraskaartenactie uit. “Maar we zijn blij dat we onze succesvolle Najaarsactie dit jaar op deze manier toch door kunnen laten gaan. Zo kunnen we toch weer een heleboel bewoners en bezoekers van Hartje Hoevelaken blij maken deze feestdagen.”

De actie loopt tot uiterlijk tot donderdag 31-01-2021. Maar OP=OP.