Op woensdagavond 2 november zijn hart- en vaatpatiënten, hun naasten en belangstellenden uit de regio Amersfoort om 19.30 uur van harte welkom bij het eerste Hart&Vaatcafé in Meander Medisch Centrum. Het thema is ‘omgaan met angst en stress bij uzelf en uw naasten’. Deelname is gratis. 

Het Hart&Vaatcafé wordt door de afdeling Cardiologie van Meander Medisch Centrum samen met de Hart&Vaatgroep regio Utrecht/’t Gooi meerdere keren per jaar georganiseerd. In het café krijgen mensen actuele informatie over hart- en vaataandoeningen, kunnen patiënten en hun naasten elkaar ontmoeten en is er ruimte om ervaringen en tips met elkaar te bespreken.

Ieder café een ander onderwerp

Ieder café heeft een specifiek onderwerp. Het thema van 2 november is ‘omgaan met angst en stress bij uzelf en uw naasten’. Vaatchirurg dr. R. Voorhoeve gaat dan in op de risicofactoren en cardioloog dr. P.J. Senden vertelt over de gevolgen van stress. Arjan de Boer, coach en ervaringsdeskundige, zal dieper ingaan op stressmanagement. Het programma start om 19.30 uur en wordt afgesloten met een hapje en een drankje rond 21.15 uur. Locatie: Foyer in Meander Medisch Centrum, Maatweg 3 in Amersfoort.

Interesse?

Iedereen is van harte welkom. Aanmelden voor dit Hart&Vaatcafé kan via de website: www.hartenvaatgroep.nl/agenda of eventueel telefonisch via 088 11 11 600.