Afgelopen maandagavond 11 oktober werden tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van Christelijke Gemengde Zangvereniging “Halleluja” drie koorleden gehuldigd.

Om 19.30 uur werden de 2 jubilarissen, Rie van Schalm en Mep Burgers toegesproken door Gerard van Beek voorzitter van het koor “Halleluja”. Rie van Schalm is 40 jaar lid van het koor en ontving een prachtige speld en een mooie boeket bloemen was er voor beide dames.

De voorzitter Gerard van Beek is 40 jaar lid van het koor en werd toegesproken door Pim van de Geest, penningmeester en door hem werd een speldje en een boeket bloemen overhandigd. 

Halleluja is een gemengd zangkoor en met op dit moment 28 koorleden,Nieuwe aanwas is dus  van harte welkom. De repetities zijn elke maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Eben Haèzer kerk te Nijkerkerveen. Wilt u meer informatie?  Neem gerust contact op met voorzitter Gerard van Beek, tel. 06-50 84 35 83. Kom gerust vrijblijvend een avondje bij ons kijken.

Ook oud leden zijn uiteraard van harte welkom om de sfeer te proeven en om in 2023 samen met het koor ons 100 jarig bestaan te vieren.

Meer info op www.hallelujanijkerkerveen.nl