De afgelopen periode heeft DELTA Fiber Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op verschillende bedrijventerrein in Hoevelaken, Terschuur en Barneveld. Goed nieuws voor alle aanmelders! Het aanmeldpercentage van 30% is ruimschoots behaald. Daardoor profiteren de ondernemers en bewoners van het bedrijventerrein binnenkort van de voordelen van glasvezelinternet. Dankzij het enthousiasme van ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen en de inzet van lokale telecomaanbieders kan DELTA Fiber Netwerk de aansluitingen realiseren. De intensieve samenwerking met lokale partijen als 2Mobile, Boone IT, NuCall en STH kenmerkt de werkwijze van DELTA Fiber Netwerk.

 

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de aanleg in volle gang. De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen ontvangen voor het einde van het jaar meer informatie over de aanleg van het glasvezelnetwerk.

Meer weten over het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk op bedrijventerreinen Hogenbrink in Hoevelaken, Tolboom in Terschuur en Briellaerd uitbreiding in Barneveld? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/hoevelaken en bekijk de status van uw adres.