Op zondagmiddag 24 maart presenteert PODIUM Hoevelaken in het dorpshuis “De Stuw” in Hoevelaken een muzikaal middagprogramma met bekende en mogelijk ook wat minder bekende liederen uit diverse operettes.

Gerrit Steen – De Stad Nijkerk

Het programma wordt verzorgd door het operette gezelschap “Gooise Operette”. Marieke van de Ridder van PODIUM: “Het is een zeer professioneel team van amateurs die al diverse grote operette uitvoeringen op hun naam hebben staan. Vorig jaar nog met een prachtige uitvoering van “The Pirates of Penzance” van Gilbert & Sullivan. Naast muziek staat ook gezelligheid deze middag centraal: In de twee pauzes van het middagprogramma zullen de zangers en zangeressen, geassisteerd door het PODIUM team, u verwennen met koffie, thee en lekkere versnaperingen”.

PROGRAMMA

Van de Ridder vervolgt: “Het programma start om 14.30 uur in de grote zaal van “De Stuw” waar u vanaf 14.00 uur welkom bent. De prijs van dit middagprogramma bedraagt € 15,00 per persoon en is inclusief koffie, thee en de geboden versnaperingen.

Lees de rest van het artikel in de krant of op Stadnijkerk.nl