De actie om de buitengebieden rond Nijkerkerveen en Holkerveen aan te sluiten, loopt op z’n einde. Het is spannend of het doorgaat. Want: al heel veel mensen hebben zich direct opgegeven, maar nog net niet genoeg om het ook daadwerkelijk te laten doorgaan. Wie zich nog niet heeft opgegeven, maar wel glasvezel wil: DOE HET VANDAAG NOG! Want als we vóór 27 januari het minimale aantal contracten bereiken, krijgen we wat extra’s! Er gaat dan nog eens vanuit Delta extra geld naar het vrijheidsmonument.

En de aanleg gaat dan nog eerder starten, waarschijnlijk al in maart! Wie nog twijfelt over Glasvezel: het is de laatste kans om deze aansluiting op supersnel internet te krijgen! Lukt het nu niet, dan gebeurt het nooit meer. Je kunt altijd kiezen voor een jaarabonnement, en het dan opzeggen (als het niet bevalt… wat we niet verwachten). Je hebt dan wél je glasvezelaansluiting en die maakt je huis meer waard. En die pakt niemand je meer af. Heb je je al opgegeven? Help ons dan, en vraag aan je buren of ze ook interesse hebben! Sommige mensen weten niet van de actie af. Als iedereen even een buurman/-vrouw spreekt, helpt dat enorm.

Want: wij zijn er BIJNA!!! Heb je er vragen over, dan mag je altijd met ons bellen. We helpen graag als je er niet uitkomt of als je het ingewikkeld vindt. 06-86141321. Of mailen: glasvezel.nijkerkerveen@gmail.com. We zijn dorpsgenoten dus zullen je altijd eerlijk advies geven. Geef je aub snel op, zodat we het met elkaar als dorp mogelijk maken! Ga naar www.gunhetveenglasvezel.nl en meld je aan. Je krijgt dan ook nog 25 euro op je rekening en er gaat geld naar het Vrijheidsmonument in Nijkerkerveen.

Foto Kees van den Heuvel